maandag 24 mei 2010

Mooie dagen....

Net mijn tas in gepakt na een paar dagen vrij..... en een heleboel belevenissen rijker!

Afgelopen vrijdag trouwde onze jongste zoon Rick dan met zijn Janneke, in het bijzijn van hun 2 kinderen Ruben en Rilana, naaste familie en wat vrienden. Wat in de haast georganiseerd was, werd een echt feest met elkaar, inclusief de jurk die Janneke uit China liet overkomen en precies 2 dagen voor het trouwen in huis was! Het was een stralende dag met een stralend paar, een vreugde dat zo samen te mogen meemaken.

Verder met Pinksteren op een grote conferentie in Biddinghuizen gestaan in de stand. Altijd leuk om te doen, mensen uit te mogen nodigen voor de open dag van De Hoop (Dag van Hoop), mensen met vragen verder te kunnen helpen en oude bekenden te ontmoeten. Op de foto de mensenzee die geen plaats meer had in de grote tent op het terrein!
Verder druk bezig met oefenen voor het koor van Don Moen die een concert geeft na afloop van de Dag van Hoop in Dordrecht. Na heel veel moeite heb ik ze kunnen downloaden op de gekregen MP3-speler van een aardige buurman, die nu fantastisch van pas komt. Zo kan ik onderweg van en naar het werk luisteren en de teksten leren. Zal ik per ongeluk hard mee gaan zingen in de trein? We zullen het afwachten.....


Geen opmerkingen:

Een reactie posten