dinsdag 15 juni 2010

Oranjekoorts?!?!?!

Zelfs deze kleintjes hebben het zwaar te pakken! Ruben van 2 is maar wat trots op zijn shirt en zijn nichtje Jaimy van 8 maanden doet gretig mee. Maandag was ik aan het oppassen in Weert op Jaimy en natuurlijk hebben we de wedstrijd bekeken!
Afgelopen dagen vrij geweest, alhoewel....... ik was wel vrij maar had een superdruk programma. Allereerst op donderdag oppassen, omdat we op dinsdag onze teamdag van het werk hadden.
Vrijdags met mijn moeder wezen stadten, errug gezellig!

Zaterdags hadden zoonlief en schoondochter een vrijgezellenparty die de hele dag (en avond) duurde. Kregen ze ook nog pech met de auto en moesten worden weggesleept door de ANWB. Tegen half 4 in de ochtend waren ze dus thuis. Maar de 2 kleintjes hebben zich geweldig gedragen en lagen heerlijk op tijd in hun bedjes te slapen.

De volgende ochtend (zondag) met 9 volwassenen en 3 kids naar de dierentuin in Overloon. Mijn ouders hadden via de veteranen kaartjes gekregen. Een prachtig park, waar de dieren vrij rondlopen.....geen grote, gevaarlijke dieren natuurlijk, maar wel apen, vogels, flamingo's, kamelen en nog veel meer. Echt de moeite waard, gewoon een lange wandeling in een mooi natuurgebied en dan onderweg allerlei dieren tegenkomen.

De week hiervoor waren we ook al allemaal bij elkaar, omdat Jaimy toen werd gedoopt. Ook bijzonder om dat zo met elkaar, ouders, grootouders en overgrootouders en directe familie te mogen beleven.

Al met al is geen week hetzelfde.Geen opmerkingen:

Een reactie posten