zondag 6 juni 2010

Oud en Nieuw
Zo ervaarde ik dit weekend.

Zaterdag had ik een reunie van de padvinderij; allemaal jonge meiden rond de 16 destijds die inmiddels allemaal midden 50 zijn.....maar wat grijze haren meer en wat strakke plooien minder, het mocht de pret niet drukken. Heerlijk oude verhalen ophalen, een gave quiz waarbij ons geheugen danig op de proef gesteld werd onder subtropische temperaturen.
Spontaan werd meteen een nieuwe datum voor een volgend treffen in november op tafel gegooid, tussen de heerlijke high tea met overheerlijke lekkernijen! Echt een fantastische ontmoeting met elkaar, alsof de tijd even teruggezet was.

En 's avondslaat weer terug van Harderwijk naar Breda om de volgende morgen weer naar Weert te vertrekken voor de doop van ons kleinkind Jaimy. In een klein kapelletje van de Katholieke kerk op Leuken, kwamen ouders, grootouders en overgrootouders en broers en zus met kinderen en aanhang bij elkaar, om deze speciale gebeurtenis bij te wonen. Helaas was Jaimy thuis net uit haar doopjurkje gescheurd omdat de rits bleef steken en moest ze hals over kop een ander jurkje aan, maar dat was niet aan haar te merken. Ze gedroeg zich voorbeeldig zoals op de foto wel te zien was.
Na de doopplechtigheid hebben we nog genoten van een heerlijke BBQ.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten