maandag 9 augustus 2010

Henk jarig, Jaimy logeren, kaarten.....


Een druk, maar gezellig weekendje is weer voorbij. Onze kleine Jaimy kwam de verjaardag van haar opa opluisteren en verbleef 3 daagjes bij ons. Ze had opa een fietstoeltje kado gegeven, dat natuurlijk in gebruik genomen moest worden. Wat een plezier gaf dat!

Tussen de verjaardagsvisite door, het eten geven, verschonen etc. is even wat kaarten gesorteerd en een album gemaakt om ze ook eens online te kunnen laten zien.Want het is wel de bedoeling dat anderen er door bemoedigd worden doordat ze een unieke, zelfgamaakte kaart ontvangen en de opbrengsten naar een kinderproject overgemaakt kunnen worden. Dus heb je nog kaarten nodig: kijk eens op http://www.mijnalbum.nl/Album=6H8XW6LY


Ze zijn € 1,00 per stuk en als ik ze moet opsturen komt er porto bij. Enkele voorbeelden tref je in dit berichtje aan, en in eerdere berichten op dit blog heb ik er ook een aantal laten zien. Staat er een X bij de titel, dan is de kaart nog op voorraad. Ik kan uiteraard kaarten bij maken met een bepaalde tekst, maar geen kaart zal exact hetzelfde zijn.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten