zaterdag 24 april 2010

Doing something different

Deze week typeerde zich door tal van verschillende aktiviteiten. Zo kom ik net terug van het 20 jarig jubileumsfeest van Stichting Chris, een hulpverleningsinstelling waar kinderen terecht kunnen die (anoniem) eens met iemand kunnen praten die naar hen luisteren wil, via telefoon of chat en die een "maatje" voor je zoeken om samen leuke dingen mee te doen. De organisatie wordt grotendeels gerund door vrijwilligers; ze doen geweldig werk!

Het feest werd opgeluisterd door de Kids Crew; sprankelende jonge tieners die het feest kwamen opleuken en geweldig enthousiast zongen!


Verder deze week de sprei afgemaakt (laatste rand passend gemaakt) die ik kreeg van mijn zus, die er 4 jaar geleden aan begonnen was, maar toen de scrap-manie kreeg. Eindelijk is ie dus af en het resultaat mag er zijn!
De "schilderijtjes" aan de muur zijn overigens de geboorte.....(hoe noem je dat nou toch weer) die ze zo'n 30 jaar geleden geborduurd heeft voor onze zonen die toen geboren werden.

Uiteraard zelf ook nog even creatief bezig geweest en weer eens een andere kaart gestuurd naar een aantal mensen.En niet te vergeten mijn vaste oppasdag waar het heerlijk genieten was van de twee kanjers van kleinkinderen en heerlijk wandelen in het lente-zonnetje. Nummer drie kan nu elk moment komen....bij ieder telefoontje denk je: Zou het er zijn???? Zijn de weeen begonnen???
Ook nog even een trouwpak gekocht met zoonlief, een hele klus als je bijna 2 meter bent!


En dan niet te vergeten de vrijgezellenavond van onze schoondochter, die hals over kop georganiseerd werd door mijn twee andere schoondochters. Zoonlief had opeens bedacht dat de trouwerij die uitgesteld was vanwege de komst van de baby, toch maar door moest gaan omdat dan alles veel beter geregeld was rondom de kinderen. Toen ook nog bleek dat de trouwdatum niet geannuleerd was, besloten ze toch om 2 weken na de uitgerekende datum te gaan trouwen! Ja, ja.....en nu maar hopen dat de kleine eerder komt :-) Welliswaar gebeurd alles nu in besloten kring en komt het feest in september, toch een hele happening.


Ik had een ABC gemaakt voor mijn schoondochter en natuurlijk mocht het "something old, something new, something borrowed en something blue" niet ontbreken.

Al met al geen alledaagse week!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten