dinsdag 8 maart 2011

De hoogste tijdHet is de hoogste tijd weer eens even iets te schrijven. Wat gaat het toch allemaal snel, het is alweer maart en morgen viert ons oudste kleinkind zijn 3e verjaardag al weer. Uiteraard moest ik daar een kaartje voor maken en hier het resultaat. Ruben is namelijk een grote fan van alles dat zwaailichten heeft en vooral de Tuta's zijn favoriet.

Aangezien ik een paar vrije dagen heb ook weer eens heerlijk de tijd om wat kaarten te maken. Tussen alle spulletjes vond ik een verdwaalde nieuwsbrief met daarin een foto van een reunie die ik onlangs bijwoonde van de EC. mensen die je zo'n 35 jaar niet meer gezien hebt, geen wonder dat ik lang niet iedereen herkende. Die anderen zijn ook zo veranderd! Maar Anneke, Harry, Heman, André, Wilma, Edith en Geurt, Jurgen en Charles haalde ik er wel meteen uit. We hebben lekker bijgekletst en heerlijk gegeten en ter ere van het 100 jarig bestaan van de EC nog wat oude liedjes met elkaar gezongen.
Zondag was ik trouwens in Weert tijdens de carnavalsptocht. Ruben keek zijn ogen uit naar de pingpings (pinguins), clowns en witte ice-beertjes..... na een half uur vielen zijn ogen echter dicht van de slaap en zijn we huiswaards gekeerd. Er werden trouwens oranje kroontjes uitgedeeld om de bevolking op te warmen de koningin straks warmpjes binnen te halen, nu ze besloten heeft haar verjaardag in Weert te vieren. Sinds de mededeling dat daarvoor de kroegen een dag dicht moeten, is het enthousiasme naar het nulpunt gedaald en zeker nu in de wijde omtrek van het centrum ook alle auto's moeten wijken, zelfs uit je garage! Nee, dat bezoek had men toch iets anders voorgesteld, en dan maar nog te zwijgen van de € 's dat het allemaal kost.

Ja, je moet er wat voor over hebben als de koningin en familie komt koekhappen!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten